Dedulu kalau nak tau update artis favourite korang, tunggulah surat khabar atau edisi bulanan majalah hiburan. Dah tu, kena keluarkan duit pulak. Habis duit tabung ye dok? Tak pun kena gigih stalk IG diorang tetiap masa.. Sekarang ni semuanya kat hujung jari je update, tapi lepas ni kalau korang nak update retis-retis top yang lagi up-to-date #bomkebabom, korang rilek dan layan ‘Depan Rumah Je.’ Sebuah program hiburan santai yang akan menampilkan hos selebriti hurr.tv. Uniknya, diorang akan borak-borak depan rumah je. Sesuailah dengan nama program. Tapi, depan rumah tu macam mana ya? Takkan borak-borak depan rumah je? Nak tahu lebih lanjut? Saksikan ‘Depan Rumah Je’ eksklusif di hurr.tv!

Subscribe kepada kami untuk lebih kandungan yang lebih hip, urban, relevan dan 'real'.

EPISOD TERBAHARU

Sweet Qismina

11 Oct 2017

KEAN
Anda ohsem sangat sampai boleh masukkan bola dalam gol sambil tutup mata? Powerrrr! Terlampau ohsem sampai boleh bikin orang meremang dengar suara anda menyanyi?! Fuuhh, memang power! Tapi adakah bakat anda bernilai RM100,000? Buktikan bakat anda kepada kami dengan menyertai Bakat Ohsem Malaysia, dan anda berpeluang untuk memenangi hadiah wang tunai sebanyak RM100,000 serta sebuah Proton Saga 1.3 (A)!

Subscribe kepada kami untuk lebih kandungan yang lebih hip, urban, relevan dan 'real'.

EPISOD TERBAHARU

Ni nak habaq sikit kat bro-bro luar sana. Korang kalau dapat challenge, korang blah ke atau face it? Tak macho la kalau korang blah, kan? ‘Bro Cuba’ di hurr.tv akan challenge artis lelaki kesayangan dan kegemaran korang untuk melihat sendiri kemampuan mereka untuk menerima dan menyelesaikan cabaran yang diberikan. Siapakah yang kena menari ballet? Yang mana #adabran untuk terjun dari ketinggian 10 meter? Sanggup ke bro-bro ni terima cabaran khas disediakan hurr.tv ni? Stay tuned guys!

Subscribe kepada kami untuk lebih kandungan yang lebih hip, urban, relevan dan 'real'.

EPISOD TERBAHARU

Zack Merican

6 Oct 2017

Kyopropaganda

29 Sep 2017

Ezzrin Loy

15 Sep 2017

hurr.tv mempersembahkan… LimaLeTop! Setiap minggu kami akan kumpulkan 5 buah lagu-lagu yang best dan paling layan dari seantero nusantara di dalam carta seni suara yang komprehensif. Undi lagu kegemaran anda di LimaLeTop dan nikmati muzik yang bakal mengungguli carta mingguan. Muzik video yang mendapat undian tertinggi akan disiarkan pada minggu akan datang! Lagu paling layan, hanya di LimaLeTop!

Subscribe kepada kami untuk lebih kandungan yang lebih hip, urban, relevan dan 'real'.

EPISOD TERBAHARU

LimaLeTop #6

Ep 6 // 5 Oct 2017

LimaLeTop #5

Ep 5 // 28 Sep 2017

LimaLeTop #4

Ep 4 // 21 Sep 2017

Jom4Fun!

DIY

Kurang dari 10 minit, DIY akan menjadikan anda seorang yang kreatif! Ehhh….camne tu? Cekidaut aksi-aksi Nazim Othman menunjukkan cara bagaimana bahan terpakai di sekeliling anda boleh transform jadi benda baru yang unik dan cool! Macam best je kan? So, do-it-yourself di DIY la!

Subscribe kepada kami untuk lebih kandungan yang lebih hip, urban, relevan dan 'real'.

EPISOD TERBAHARU

Organiser Perkakas Dapur

Ep 12 // 20 Apr 2017

Seluar Jeans Lama, Lahirnya Ciptaan Baru!

Ep 11 // 13 Apr 2017

Rak Kasut Mesra Alam

Ep 10 // 6 Apr 2017

Mereka ada ratusan ribu followers! “INSTAFAMOUS” akan terjah Instagrammers kegemaran anda bagi melihat sendiri kehidupan mereka di sebalik skrin telefon dan ribuan likes yang diterima. Nak tahu makanan jenis apa yang mereka suka? Apa tips fesyen, cantik atau sado diorang? Apa rutin harian mereka? Dan macam-macam lagilah soalan. Saksikan show terbaru INSTAFAMOUS bermula Julai ini hanya di hurr.tv.

Subscribe kepada kami untuk lebih kandungan yang lebih hip, urban, relevan dan 'real'.

EPISOD TERBAHARU

Menggeram dengan Si Comel Princess Aaisyah

Ep 13 // 27 Sep 2017

Cuba Teka Apa Tu… Tasnim Shah?

Ep 12 // 20 Sep 2017

Would You Rather…? Cer Jawab Nisha Ezzati

Ep 11 // 13 Sep 2017

The Next Miss Universe Malaysia

Follow the journey of the Top 18 Finalists as they go through Orientation Week, Checkpoint Week & Pageant Week, challenging themselves and refining their skills, to take on the coveted title of the next Ms.Universe Malaysia.

Subscribe kepada kami untuk lebih kandungan yang lebih hip, urban, relevan dan 'real'.

EPISOD TERBAHARU

Finale

Ep 50 // 10 May 2017

Comfortable In Your Own Skin

Ep 49 // 3 May 2017

Hoop, Pole Or Silk?

Ep 48 // 26 Apr 2017

Eat Me Now!

No time to make a good meal that looks great? On Eat Me Now!, we present a series of simple yet yummy recipes that will make you look like a pro in the kitchen in no time. These step-by-step video tutorials will get you from cooking up a feast to eating it (now)!



Subscribe kepada kami untuk lebih kandungan yang lebih hip, urban, relevan dan 'real'.

EPISOD TERBAHARU

A Terrific Threesome For Tea

Ep 12 // 24 Feb 2017

Milomisu

Ep 11 // 17 Feb 2017

Cheeky Cha Cha Cheesecake

Ep 10 // 10 Feb 2017

Definisi cantik kini lagi chantek di hurr.tv! Program baharu “Chantek” ini dihoskan YouTuber popular, Aisha Liyana yang akan berkongsi tips kechantekannya bersama anda. Apa beza makeup murah dan mahal? Yang murah tak semestinya buruk kalau anda kenali cara makeup untuk muka anda. Kotak makeup misteri akan melihat produk yang dipilih secara rambang untuk review oleh Aisha. Untuk cara make up ala Korea ke, atau cara make up simple tapi cantik, Aisha confirm boleh rekomen barang makeup yang perfect untuk bajet ‘ciput’ anda. So girls, get ready with your makeup brush dan mascara coz Aisha is going to make you super Chantek!

Subscribe kepada kami untuk lebih kandungan yang lebih hip, urban, relevan dan 'real'.

EPISOD TERBAHARU

Chantek: 5 Langkah Cantik by Peek-A-Box bersama Farah

Ep 8 // 13 Oct 2017

Chantek: Japanese Beauty Hype bersama Aisha Liyana

Ep 7 // 5 Oct 2017

Chantek: Unboxing Peek-A-Box x hurr.tv bersama Nabihah Ellysa

Ep 6 // 21 Sep 2017

X-Off Challenge

X-OFF Challenge is a fitness competition that pushes the boundaries for all Crossfit enthusiasts. Hosted by Mark O'dea, the competition sees two professional Crossfit coaches train both male and female participants to tackle various physical challenges.

Subscribe kepada kami untuk lebih kandungan yang lebih hip, urban, relevan dan 'real'.

EPISOD TERBAHARU

X-OFF Challenge EP 8 | Finals

Ep 8 // 30 Sep 2016

X-OFF Challenge EP 7

Ep 7 // 23 Sep 2016

X-OFF Challenge EP 6

Ep 6 // 16 Sep 2016

Kiran’s Diary

Miss Universe Malaysia 2016 Kiran Jassal takes us along as she goes on her year-long journey to live her role as a beauty queen, Malaysia's sweetheart and the nation's own ambassador.

Subscribe kepada kami untuk lebih kandungan yang lebih hip, urban, relevan dan 'real'.

EPISOD TERBAHARU

Airasia #GirlsCanDoAnything

Ep 40 // 24 Jan 2017

To The Philippines She Goes

Ep 40 // 17 Jan 2017

National Costume Press Conference

Ep 39 // 10 Jan 2017

Sammy

She’s a girl with goals and dreams, a girl who never stops running the race. She is Sammy, your Miss Universe Malaysia 2017. Follow her journey in this all new series!

Subscribe kepada kami untuk lebih kandungan yang lebih hip, urban, relevan dan 'real'.

EPISOD TERBAHARU

For The Love of Makeup

Ep 5 // 25 Jul 2017

Sammy’s Pet Story

Ep 4 // 11 Jul 2017

Fitness & Diet

Ep 3 // 28 Jun 2017

Road to Miss Universe Malaysia 2017

Looking back on the 54-year journey of Miss Universe Malaysia, former queens return to share a collective of stories that has led the pageant to its glory today. Fast forward to 2016, join us on the road to Miss Universe Malaysia 2017 and experience the journey on which queens are made.

Subscribe kepada kami untuk lebih kandungan yang lebih hip, urban, relevan dan 'real'.

EPISOD TERBAHARU

Road To Miss Universe Malaysia 2017 | EP 9

Ep 9 // 24 Aug 2016

KL Auditions

Ep 8 // 17 Aug 2016

Johor Auditions

Ep 7 // 10 Aug 2016

Style It Right

Featuring KL's front-running fashion leaders and style gurus, Style It Right will be exactly what you need to up your style. A one-stop show that offers end-to-end style tips from what to wear to where to buy it, you'll never have to worry about wardrobe malfunctions again.

Subscribe kepada kami untuk lebih kandungan yang lebih hip, urban, relevan dan 'real'.

EPISOD TERBAHARU

Featuring Deborah Henry

Ep 7 // 28 Jul 2016

Featuring Tengku Chanela Jamidah

Ep 6 // 21 Jul 2016

Featuring Sazzy Falak

Ep 5 // 14 Jul 2016

Saksikan pelakon terkenal, Elfira Loy berkongsi beberapa idea dan tips untuk korang bergaya di hari Raya dengan kerjasama Fashion Valet. Dalam #elfiranakraya, Elfira akan tunjuk tutorial cara nak pakai tudung, nak make-up, how to mix and match your #ootd sampailah macam mana nak pilih the right accessories to complete your Raya look!

Subscribe kepada kami untuk lebih kandungan yang lebih hip, urban, relevan dan 'real'.

EPISOD TERBAHARU

Tips Memilih Aksesori Elfira

Ep 5 // 21 Jun 2017

Elfira’s Tudung Tutorial

Ep 4 // 19 Jun 2017

Mari Mix & Match!

Ep 3 // 16 Jun 2017

Cakap Je

Cakap Je is our version of a modern-day talk show. We put the hurr.tv personalities in the hotseat to talk about real and relevant topics revolving around urban lifestyles. For these few good minutes, watch them cakap je!

Subscribe kepada kami untuk lebih kandungan yang lebih hip, urban, relevan dan 'real'.

EPISOD TERBAHARU

#GirlsCanDoAnything

Ep 7 // 18 May 2017

What Works In A Relationship | Featuring Harith Iskandar & Dr.Jezamine Lim

Ep 6 // 8 Sep 2016

Me, My Phone And I | Featuring Serena C & Belinda Chee

Ep 5 // 1 Sep 2016

In & Out KL

In & Out KL brings you trending news and live coverage in entertainment and lifestyle. Join us and close in on the latest happenings in and around Kuala Lumpur.

Subscribe kepada kami untuk lebih kandungan yang lebih hip, urban, relevan dan 'real'.

EPISOD TERBAHARU

Sidang Media Bakat Ohsem Malaysia

Ep 28 // 6 Oct 2017

So Oishi! East Hokkaido Japan Fair

Ep 27 // 3 Oct 2017

La DIDA This Raya

Ep 26 // 16 Jun 2017

Swarna Jam

Miss Universe Malaysia 2016 3rd Runner-Up Swarna Naidu has a voice that matches her stunning looks. On Swarna Jam, the songstress goes on a search that leads her to jam with various local bands and talents!

Subscribe kepada kami untuk lebih kandungan yang lebih hip, urban, relevan dan 'real'.

EPISOD TERBAHARU

SWARNA JAM EP 11

Ep 11 // 28 Jul 2016

SWARNA JAM EP 10

Ep 10 // 7 Jul 2016

SWARNA JAM EP 9

Ep 9 // 30 Jun 2016

'Showreal' adalah sebuah siri realiti yang dicipta khas untuk peminat-peminat selebriti tempatan. Siri pertama 'Showreal' adalah #followlofa - yang memberi peluang kepada kita untuk menjejak kaki masuk ke dalam dunia selebriti Malaysia yang amat popular, Noor Neelofa Mohd Noor, atau lebih dikenali umum sebagai Neelofa.

Subscribe kepada kami untuk lebih kandungan yang lebih hip, urban, relevan dan 'real'.

EPISOD TERBAHARU

Mengacara Anugerah MeleTOP!

Ep 6 // 31 May 2017

Bersama Friends & Family Lofa

Ep 5 // 24 May 2017

Santai Saje

Ep 4 // 17 May 2017

The Bachelor Pad

Sejak dari zaman purba lagi, lelaki melalui masalah yang sama - Wanita! Kita tak pernah faham pasal mereka. Tapi, betul ke...susah sangat nak faham? Ketahuilah rahsia lelaki dalam cara memikat hati wanita melalui selera makan dan apakah kata-kata manis yang confirm #win. Saksikan rancangan 'The Bachelor Pad' untuk resipi Aiman yang mudah & cepat! Tak payah nak main judi atau ragu-ragu tentang ni; semua resepi yang diajar gerenti sedap~ Jadilah pro di dapur dan hero di hati setiap wanita! Jika anda ingin tanyakan Aiman soalan mengenai cinta, emel soalan anda kepada contact@hurr.tv

Subscribe kepada kami untuk lebih kandungan yang lebih hip, urban, relevan dan 'real'.

EPISOD TERBAHARU

Mendepani Lingkungan Sosial Si Dia!

Ep 6 // 26 May 2017

Kita ‘Couple’ Ke?

Ep 5 // 19 May 2017

Segalanya Sudah Berakhir…

Ep 4 // 12 May 2017

MAKAN MINUM KOPI

Soalan cepumas setiap hari: Mana nak makan arini? Chill la. Kitorang kat #MakanMinumKopi got you covered bro. Tak payah sangat nak perah otak fikir mana nak bawa awek pergi dating lain kali. Jom tengok episod baru setiap Isnin, jam 4 petang kat hurr.tv. Kami ada selebriti terkenal yang ingin berkongsi pengalaman mereka bersama anda di lokasi hipster dan insta-worthy.

Subscribe kepada kami untuk lebih kandungan yang lebih hip, urban, relevan dan 'real'.

EPISOD TERBAHARU

Makan-makan at Grafa with Nadia Nash

Ep 48 // 10 Jul 2017

Artisan Coffee Bersama Cassidy La Creme

Ep 47 // 3 Jul 2017

Makan-makan di Chicken Up Bersama Bella Nazari

Ep 46 // 26 Jun 2017

Miss Malaysia 2016 Vault



Subscribe kepada kami untuk lebih kandungan yang lebih hip, urban, relevan dan 'real'.

EPISOD TERBAHARU

All About Me : Dhivya Dhyana

19 Apr 2016

All About Me : Swarna Naidu

19 Apr 2016

All About Me : Lina Soong

18 Apr 2016

Others



Subscribe kepada kami untuk lebih kandungan yang lebih hip, urban, relevan dan 'real'.

EPISOD TERBAHARU

Happy ‘Anyversary’

6 Feb 2017

A Chinese New Year Short Film

21 Jan 2017

Colours: A Merdeka Short Film

30 Aug 2016