Dedulu kalau nak tau update artis favourite korang, tunggulah surat khabar atau edisi bulanan majalah hiburan. Dah tu, kena keluarkan duit pulak. Habis duit tabung ye dok? Tak pun kena gigih stalk IG diorang tetiap masa.. Sekarang ni semuanya kat hujung jari je update, tapi lepas ni kalau korang nak update retis-retis top yang lagi up-to-date #bomkebabom, korang rilek dan layan ‘Depan Rumah Je.’ Sebuah program hiburan santai yang akan menampilkan hos selebriti hurr.tv. Uniknya, diorang akan borak-borak depan rumah je. Sesuailah dengan nama program. Tapi, depan rumah tu macam mana ya? Takkan borak-borak depan rumah je? Nak tahu lebih lanjut? Saksikan ‘Depan Rumah Je’ eksklusif di hurr.tv!

Subscribe kepada kami untuk hidup yang lebih hip, urban, relevan dan 'real'.

SEMUA EPISOD

Sweet Qismina

11 Oct 2017